kijk onze baby
Kijk Onze Baby BE Kijk Onze Baby NL

Hoe werkt het?

Met KijkOnzebruiloft is het heel eenvoudig om binnen een paar minuten een eigen website over je bruiloft aan te maken. Naar keuze kun je fotoalbums, filmpjes, een gastenboek, polls, e-mailpagina, dagboek, trouwboek (voor leuke anekdotes), kadolijst, trouwkaart en nog vele andere pagina's naar keuze aan je bruiloftsite toevoegen. Je kunt een onbeperkt aantal foto's op je website kwijt en je hebt 25 mb webruimte tot je beschikking voor het plaatsen van filmpjes.

Snel en eenvoudig


Je zal merken dat je geen kennis van internet nodig hebt om toch een eigen website voor je bruiloft te maken. Bovendien heb je als aanstaand bruidspaar waarschijnlijk wel iets anders aan je hoofd dan het zelf bouwen van een website. Het is nu niet meer nodig om hier je kostbare tijd aan te spenderen.

Hoe gaat het in zijn werk?


  1. Meld je aan via de button 'aanmelden'. Hier geef je o.a. een gebruikersnaam en wachtwoord op.
  2. Na aanmelding ontvang je direct een e-mail met daarin je inloggegevens en een link naar de inlogpagina.
  3. Klik op deze link, vul je gebruikersnaam en wachtwoord in.
  4. Nu kun je direct je eigen bruiloft website gaan vormgeven door foto's te versturen, een gastenboek aan te maken en nog veel meer. Hoe het werkt wijst zich vanzelf.
  5. Alle gegevens, inclusief je domeinnaam en door jou gekozen opmaakstijl, kun je op ieder willekeurig later tijdstip nog aanpassen. Voor meer informatie over de mogelijke inhoud van je bruiloft website klik hier.

Gratis uitproberen


Je kunt je bruiloftsite drie weken lang gratis en vrijblijvend uitproberen. Bevalt de site, maak dan binnen deze termijn eenmalig het bedrag van € 27,50 over naar Tabelle in Deventer . Meer informatie over de wijze van betalen kun je vinden in de e-mail die je direct na je aanmelding van ons ontvangt.
Betaal je niet, dan wordt je bruiloftsite automatisch gedeactiveerd. Als we je betaling voor het einde van de proefperiode binnen hebben gekregen zal je bruiloftsite vanaf de aanmelddatum een jaar lang actief zijn.
Ook na dit jaar bestaat de mogelijkheid om het gebruik van je site te verlengen. Je ontvangt hierover te zijner tijd vanzelf bericht.

Als je je bruiloftsite niet wilt verlengen, maar hem toch wilt bewaren, dan heb je ook de mogelijkheid om de site in zijn geheel te downloaden.

Wil je nu een eigen bruiloftsite uitproberen, klik dan hier.

© 2005 Tabelle   -  Colofon - Algemene voorwaarden - Links